Sloepverhuur het Veerse Meer

over ons

Aangenaam kennis te maken!

Leuk dat je ons wilt leren kennen

Wij zijn Rashan en Patrick, twee echte bootliefhebbers uit Breda. Bij ons kun je terecht voor een onvergetelijke dag op het water. Of je nu op zoek bent naar een romantische boottocht, een gezellige familiedag of een avontuurlijke tocht met vrienden, wij hebben de perfecte sloep voor jou.

Waarom kozen we voor een bootverhuur in Zeeland?
Geld maakt niet gelukkig, maar hoe vaak zie je iemand ongelukkig op een boot? Denk je aan bootje varen dan denk je vaak aan vrienden, gezelligheid, plezier, drankjes en lekker weer. Volgens ons zijn dat precies de ingrediënten waar iedereen tussen alle regen door precies aan toe is! Nadat wij ons dit realiseerde was het snel duidelijk: wij willen mensen in het zonnetje zetten. En waar kan dat nou beter dan op een mooie sloep op het ó zo prachtige Veerse Meer? De plannen werden gemaakt, de krachten werden gebundeld en we stapten samen het (huwelijks)bootje in voor een mooi avontuur. Door onze drive, ambitie, bevlogenheid en optimisme realiseerde we in enkele maanden, in samenwerking met de Paardekreek, de sloep verhuur in Kortgene
Over Ons Sloepverhuur Breda Rashan & Patrick
Onze missie
Het echte vakantiegevoel, dat gevoel kennen we allemaal: zon in je gezicht, kabbelend water, zomerse briesjes, prachtige zonsondergangen, fluitende vogels en ga zo maar door. Heerlijk toch! Of… ietsjes minder rooskleurig beschreven: klagen over de hitte, ijsjes die van je stokje smelten, verbrande neusjes en nekken, warm bier, plakkende zweetkleding, enzovoorts. Wij als Nederlanders hebben natuurlijk altijd wel iets te klagen, wat stiekem ergens ook wel z’n charme heeft. Wij zorgen er in ieder geval voor dat er over niks écht te klagen valt. Zo realiseren we dat heerlijke onbezorgde vakantiegevoel, dat gevoel wat we allemaal kennen.
Zonsondergang Veerse Meer
Kom langs en ervaar het zelf!
We hopen dat je snel een keer langskomt om kennis te maken met onze bootverhuur het veerse meer en onze sloepen. We vertellen je graag alles over de mogelijkheden en helpen je met het reserveren van een onvergetelijke vaartocht.
info@tpjverhoeven-photography.nl

blogs

Varen op het veerse meer
Varen Op Het Veerse Meer: De Beste Tips!
Camping de Paardekreek Kortgene
Ontdek Onze Opstaplocatie: Camping de Paardekreek
varen zonder vaarbewijs op het veerse meer
Varen zonder vaarbewijs

Beschikbaarheid opvragen

Op deze pagina kun je eenvoudig de gewenste datum, tijd en het aantal personen selecteren. In de meeste gevallen mag je binnen 1 uur een reactie van ons verwachten.

Voor- en achternaam *
Telefoonnummer *
E-mail *
Datum *
Gewenste vaartijd *
Aantal personen

Beschikbaarheid opvragen

Op deze pagina kun je eenvoudig de gewenste datum, tijd en het aantal personen selecteren. In de meeste gevallen mag je binnen 1 uur een reactie van ons verwachten.

Voor- en achternaam *
Telefoonnummer *
E-mail *
Datum *
Gewenste vaartijd *
Aantal personen