Varen zonder vaarbewijs

varen zonder vaarbewijs op het veerse meer

VAREN ZONDER VAARBEWIJS: GEEN PROBLEEM OP HET VEERSE MEER

 

Zin in een chill dagje op het water, zonder dat je eerst een vaarbewijs hoeft te halen? Geen probleem! Bij Sloepverhuur het Veerse Meer stap je zo aan boord, zonder gedoe. Of je nu een ervaren kapitein bent of voor het eerst het roer vastpakt – hier kun je varen zonder vaarbewijs. Lekker relaxt, wind in je haar, zonnetje op je gezicht, drankje in de hand… klinkt goed, toch?

 

Varen zonder vaarbewijs: hoe werkt dat?

Mag je zomaar het water op zonder vaarbewijs? Ja hoor! Er zijn alleen een paar simpele regels waar je je aan moet houden. Zo mag je sloep niet sneller dan 20 km per uur kunnen varen (maar trust me, onze sloepen zijn er meer voor chillen dan voor racen). En de boot mag niet langer zijn dan 15 meter. Geen zorgen, je krijgt hier geen Titanic onder je kont. Je moet wel 18 jaar of ouder zijn, dus vergeet niet je ID mee te nemen!

 

Waarom varen zonder vaarbewijs top is

Het grootste voordeel? Geen gedoe met examens of vaarlessen. Je kunt gewoon lekker het water op. Bij Sloepverhuur het Veerse Meer regelen we alles voor je. Voor vertrek krijg je een korte, duidelijke uitleg, en daarna kun je zonder stress vertrekken. Of je nou met je vrienden, familie of je partner komt, iedereen kan het!

Daarnaast is varen zonder vaarbewijs ook budgetvriendelijk. Je bespaart namelijk op dure vaarcursussen en certificaten. Alles wat je nodig hebt is een zonnetje (oké, dat regelen we niet) en een beetje goede zin. En hey, wie wil nou niet dobberen met een prachtig uitzicht?

 

Het Veerse Meer: jouw speeltuin op het water

Het Veerse Meer is een perfecte plek om te varen zonder vaarbewijs. Het water is lekker rustig, je komt langs allerlei eilandjes en leuke aanlegplekken. Wil je even stoppen voor een ijsje of drankje? Geen probleem, er zijn genoeg spots langs het water. Of duik gewoon ergens het water in voor een frisse plons. Het is jouw avontuur!

Wil je wat inspiratie voor mooie vaarroutes? Check dan even onze vaarroutes-pagina. We hebben de beste plekjes voor je verzameld, zodat je zeker weet dat je niks mist.

 

Veiligheid zonder gedoe

Oké, het is natuurlijk superleuk om zonder vaarbewijs het water op te gaan, maar veiligheid blijft belangrijk. Gelukkig zijn onze sloepen uitgerust met alles wat je nodig hebt. Denk aan reddingsvesten, een vaarinstructie en de nodige gear. Zo ga je relaxed én veilig het water op.

Houd ook altijd de weersvoorspellingen in de gaten voordat je vertrekt. Niemand zit te wachten op een onverwachte regenbui of harde wind. Check daarom altijd even Weeronline voor je de haven verlaat, zodat je niet verrast wordt.

 

Tips voor een topdag op het water

Een paar tips om je dag extra leuk te maken:

  1. Zonnebrand mee! Op het water verbrand je sneller dan je denkt, dus smeer goed in.
  2. Eten & drinken: Een goedgevulde koelbox maakt je dag compleet. Of je nu gaat voor een picknick of een paar snacks, zorg dat je genoeg bij je hebt.
  3. Muziek: Maak een lekkere zomerse playlist. Muziekje aan, zon op je gezicht… het leven is goed.

 

Boek je sloep online

Ben je klaar om het water op te gaan zonder benodigd vaarbewijs? Dan kun je jouw sloep makkelijk boeken via onze website. Ga naar reserveren op Sloepverhuur het Veerse Meer en regel alles online. Of je nou met een groep vrienden bent of een romantisch dagje uit plant, het wordt sowieso een succes.

Delen op Social Media

“Onze service, alle zeilen bij!”
Patrick

Recente nieuws

Varen op het veerse meer
Varen Op Het Veerse Meer: De Beste Tips!
Camping de Paardekreek Kortgene
Ontdek Onze Opstaplocatie: Camping de Paardekreek
varen zonder vaarbewijs op het veerse meer
Varen zonder vaarbewijs

Beschikbaarheid opvragen

Op deze pagina kun je eenvoudig de gewenste datum, tijd en het aantal personen selecteren. In de meeste gevallen mag je binnen 1 uur een reactie van ons verwachten.

Voor- en achternaam *
Telefoonnummer *
E-mail *
Datum *
Gewenste vaartijd *
Aantal personen

Beschikbaarheid opvragen

Op deze pagina kun je eenvoudig de gewenste datum, tijd en het aantal personen selecteren. In de meeste gevallen mag je binnen 1 uur een reactie van ons verwachten.

Voor- en achternaam *
Telefoonnummer *
E-mail *
Datum *
Gewenste vaartijd *
Aantal personen